Heelhuids aangekomen! - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu Heelhuids aangekomen! - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu

Heelhuids aangekomen!

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

01 Maart 2007 | ,

Vanochtend 10:00 plaatselijke tijd (14:00 Ned. tijd) aangekomen op de internationale luchthaven van Santiago vanuit Mardid. Na een lange vlucht van 12 uur (in totaal was de reis 16 uur). Ik heb kort geslapen, maar wel diep, dus ik ben nog niet zo moe. Ik ben opgehaald door een nicht van mijn moeder en haar man (Margarita en Tito) bij hen ben ik ook momenteel en blijf hier de komende dagen. Ze hebben een heel mooi groot oud huis de rand van de stad en het is echt heel erg lekker weer hier (25 graden). Maar we gaan richting de herfst en winter hier dus ben benieuwd hoe lang het duurt. Ik vind het echt leuk dat ik hier ben, na al die voorbereidingen is het dan echt zo ver. A.s. maandag begin ik met mijn stage in het FACH ziekenhuis.

• 01 Maart 2007 - 17:03

Cecilia:

Hai meisje,

Blij om te horen dat alles goed is gegaan. Grote meid!We zijn trots op je dat je niet verdwaald bent.En wij zijn jaloers dat je daar lekker weer hebt. Ik stuur je vanavond een e-mail op.

Besitos,

La mama

• 01 Maart 2007 - 18:19

Jeffry:

heeeeee
    goed dat je goed aangekomen en ja we zijn idd jaloers gezien jij lekker weer hebt daar tja hier is t nu wind en regen vanochtends was t trouwens wel best mooi maar toen kwamen de wolken
    maargoed ben dus nog steeds verkouden enzo enne ja verder niet veel te melden nog
    naja veel plezier
    ennehhh fotos maken he !!!!!
    grtss
    jeffry

• 02 Maart 2007 - 10:30

Nana.:

me alegro mucho que todo vaya bien.

• 02 Maart 2007 - 10:40

Nana.:

mis buenos dias ; como durmio mi niña .ojala hoy puedas ir a comprarte ropa adecuada para el clima ; sabes pienso que luego estare por esas tierras te quiero un besote .
    saludos cariños para todos.

• 02 Maart 2007 - 22:13

Karin Skuric:

Lieve Nathalie
    Kind wat heerlijk dat je goed bent aangekomen in Chili. En wat leuk te horen dat je het zelf zo fijn vind om er te zijn. Het lijkt mij ook een geweldige ervaring. Ik blijf je volgen, hoor, op de website. Spreek morgen Marlous en zal deze website aan haar doorgeven.
    Hele hele dikke kus van mij en Luksa en Divo

• 03 Maart 2007 - 21:20

Maarten:

Hee lieve nathalie,
    Ben blij om te lezen dat je goed bent aangekomen in Santiago. Ik ben heel benieuwd wat je er daar allemaal van vindt. Dus zal zeker je weblog hier blijven volgen.
    xxx
    Maarten