Foto´s Osorno, Puerto Varas en Valdivia - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu Foto´s Osorno, Puerto Varas en Valdivia - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu

Foto´s Osorno, Puerto Varas en Valdivia

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

26 Februari 2010 | ,

Na Chiloe ben ik zaterdag 30 januari naar Osorno gegaan. Ik was in Osorno bij mijn neef, Andres, hij woont in Osorno voor zijn werk samen met zijn vrouw en drie kleine kinderen, die waren er dat weekend niet die waren in Villa Alemana bij haar ouders op bezoek. Andres werkt bij Ecolab, een bedrijf dat o.a. de hygiene bij bedrijven checkt. Dezelfde avond dat ik aankwam was er een festival in Osorno waar Los Tres optrad, een nationale groep. Toen we thuiskwamen hadden we honger en hebben we om 1 uur ´s nachts in zijn voortuin gebarbequed... Het was heel leuk want ik had hem in september voor het laatst gezien en toen had hij gezegd:´als je in het zuiden bent moet je langskomen´ dat heb ik dus gedaan, het was erg gezellig, hij heeft me beetje van Osorno laten zien en die zondag hebben we een spoed city tour gedaan door de regio, ik heb die zondag gezien:
- Puerto Octay
- Frutillar
- Llanquihue
- Puerto Varas

tussendoor hadden we nog een kleine siesta gehouden op het strand, ik had de hele tijd mazzel qua weer, het was afwisselend bewolkt en zonnig en ´s ochtends en ´s avonds redelijk koud, maar ik heb maar 1 keer regen gehad en dat was maar een middag.
maandag 1e moest Andres weer werken en ik zou naar Temuco gaan om Cristian te ontmoeten en vanuit daar naar Puerto Saavedra te gaan. Toen zei Andres:´waarom ga je niet mee naar Valdivia en dan ga je vanuit daar naar Temuco?´ (hij moest in Valdivia werken die ochtend) tja waarom niet dan zie ik wat van Valdivia en ben ik dichter bij Temuco. Zo gezegd zo gedaan, ik heb meer gezien dan ik ooit verwacht had en het was erg leuk om met iemand die daar woont alles te bezoeken net als in Chiloe.

• 26 Februari 2010 - 18:20

Cecilia:

Nou, nou... Je maakt ons steeds jaloers! Om 1 uur 's nachts barbecuen? Omdat je honger krijgt? Ongeloofelijk! (we maken gewoon een broodje pindakaas, hoor!) en tussendoor een siesta op strand? (we drinken gewoon een sterke koffie, hoor!) en maar één keer regen? (dat merken we niet eens) Tja, tja.. je maakt ons echt jaloers, hoor! Lieverd, blijft genieten daar! Je hebt nog maar bijna 99 dagen :)
    Liefs, Mama
    PS. Je mag die hondje meenemen, hoor! Papa zal heel blij zijn :) een echt chileense hondje!

• 01 Maart 2010 - 17:50

Cecilia:

Lieverd,

Ben zo blij om te horen dat 't goed met jullie gaat! Hou jullie taai! Heel veel sterkte! Ook voor de hele familie daar.
    Duizenden kusjes en liefs,
    Mama

• 04 Maart 2010 - 21:16

Esther :

Hee Nathalie,

Uit de reactie van je moeder leid ik af dat je gelukkig nog gezond bent!!!
    Hoop dat jullie niet al te zeer lijden onder de situatie, maar makkelijk zal het vast niet zijn. Veel sterkte en hou je goed!
    Esther (flamenco)

• 05 Maart 2010 - 16:32

Magda & Hans De Wit:

hallo, nathalie wij zijn ook blij dat je gezond bent en daar zo geniet. We spraken je moeder en vader op de alb.cuypmarkt vorig jaar en lezen je zo af en toe,+nog een paar andere reizigers aan de andere kant vd wereld. vrienden die ookop reis zijn.Zelf waren we ook 1 maand op reis door Thailand en dat is andere koek.En we vroegen ons al af met die nare berichten uit chili hoe het met jou ging? Maar het gaat je nog steeds goed en dat is fijn om te lezen.Goed verblijf nog en geniet vh leven.Hasta la vista!groeten magda en hans de wit