Stad in met Tito - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu Stad in met Tito - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu

Stad in met Tito

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

02 Maart 2007 | ,

Vanochtend ben ik vroeg opgestaan want ik ben met Tito (Hij heet eigenlijk Luis, maar iedereen noemt hem Tito...) naar de stad gegaan met de metro. Er is een halte vlakbij het huis. We hebben geld gewisseld, de geboorteakte van m´n moeder gehaald bij het gemeentehuis, zijn wat gaan drinken in de stad en hij heeft me het metrostelsel laten zien. Het is niet zo moeilijk, er zijn vier metrolijnen, genaamd 1,2,3, en 4 en ze hebben allemaal een eigen kleur, dus het is niet moeilijk uit te vinden waar ik moet zijn. Hier zijn ze Nederland voor geweest met de OV-chipkaart. Hier heb je dus zo´n kaart die geldig is voor zowel de metro als de bus. En is naar mijn idee niet duur. Je betaalt alleen als je naar binnen gaat, je houdt je kaart voor de lezer en de draaideur gaat open. Dit kost 380 pesos. 706 pesos is 1 euro, dus reken maar uit...

Ik heb nu het gevoel dat ik rijk ben omdat dus 706 pesos 1 euro is. Ik heb nu dus 10.000,- pesos op zak, maar is in werkelijkheid 14 euro! ¨Schijn bedriegt¨.

• 02 Maart 2007 - 18:31

Cecilia:

Dag lieve schat,

Dus je voelt je rijk? Dat is gevaarlijk dus.
    Heb je goed opgelet welke kleur je moet nemem om maandag naar je stage-plek te gaan? Gelukkig ben je niet kleurblind!!! We zijn nu bezig met het installeren van de Skype. De naam is Cecilia3424. We gaan straks proberen.

Heb je lekker geslapen? Doet je laptop 't nu? Ik ga je straks mailen.

Besitos,
    La mama

• 02 Maart 2007 - 19:20

Pedro:

Te gek!!
    en daar bent je dus...;-)
    Je hebt het gelijk: "schijn is bedrieg"!!!maar blijft genieten
    besos,
    Pedro

• 02 Maart 2007 - 22:41

Karin Skuric:

Dat is nog eens handig die kleurentrams. Hoe is je indruk van Santiago. We gaan het vast allemaal lezen de komende tijd. Je gaat nu eerst skypen met je moedertje heb ik begrepen, gezellig hoor.
    Ik denk dat ik de euro's in mijn portemonnaie ook ga omzetten in pesos en dan winkelen in de PC Hooftstraat.
    Kus van Karin

• 04 Maart 2007 - 18:49

Karin Skuric:

Lieve Nathalie
    Heel veel succes morgen de eerste dag stage.
    Liefs Karin Luksa en Divo

• 06 Maart 2007 - 16:40

Javier :

Ey zus

Kan je het daar vinden? Niet verdwalen hé, als je verdwaald kan je makkelijk over je heen kijken.

Zal proberen je kamer heel te laten.

Je broer Javier

• 08 Maart 2007 - 08:00

Jaime:

dag Nathalie, zo te zien gaat alles ok. Niet vergeten dat je ook moet genieten van de nieuwe plek waar jij voortaan gaan wonen en werken. Vraag hier en daar waar je lekker kunt relaxen en ga als het kan lekker naar het strand. Het kan nog!

veel plezier

Jaime