Stage - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu Stage - Reisverslag uit , van Nathalie Tilon - WaarBenJij.nu

Stage

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

08 Maart 2007 | ,

Ik ga dus stagelopen in het militairziekenhuis FACH, van de Chileense luchtmacht, op de afdelingen Neurologie en Geriatrie. Er komen niet alleen militairen, maar ook familie van militairen en mensen die bij de politie werken. Omdat het een militair ziekenhuis is hangen er camera´s en zijn er bewakers... Ik moet formeel gekleed gaan en een witte jas aan als ik patiënten behandel. Ik ga vier dagen in de week stagelopen. Woensdag is mijn vrije dag. De eerste twee weken ga ik alleen observeren, maar ik heb meteen mijn eerste ¨opdracht¨ al binnen. Ik mag meedenken over een administratiesysteem voor patiëntendossiers. Want dat hebben ze nog niet en dat willen ze gaan invoeren. Mijn stagebegeleidster wil in het Engels praten als we met z´n tweeen zijn zodat ze kan oefenen. Dat is voor mij ook wel lekker, niet de hele tijd Spaans. We zullen zien hoe het gaat!

• 08 Maart 2007 - 14:14

Nana.:

que bien!!que pronto comienzes con tu stage y te demuestras muy entusiasta con el programa a seguir; te entiendo el que prefieras el idioma ingles ya que seria mas facil para ti ; cuanto me alegro mi regalona ;un abrazo y un besote .

• 08 Maart 2007 - 14:22

Nana .:

estan muy buenas las fotos de la cordillera de los andes (parece que te impresionastes con ese panorama )es bonito verdad ?? .chaaao.

• 08 Maart 2007 - 18:04

Pedro:

Iorana!!
    How do you do?? wel ik probeer je ff warm te houden. Je bent goed in talen dus...Ina problema....:-) leuk dat zo snel mag beginnen.
    besos, Pedro..
    suerte!!

• 13 Maart 2007 - 15:01

Rosita En Ingo:

Hee lieverd,
    lekker veel werk aan de winkel, maar dan wel leuk werk als je van organiseren houdt. Any questions, we are here for you. Love and kisses