Foto's
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
11 Maart 2007 | ,
11 Maart 2007 - 14:02
Cecilia:
Nou Nathalie, we merken het wel. We zijn alleen een beetje te nieuwsgierig! Thijs doe je best, succes!
11 Maart 2007 - 21:17
Arlen:
Heey meis,
heeft het misschien te maken met de ruimte? Dat je niet genoeg ruimte hebt op de site om meer foto's te plaatsen? X -
11 Maart 2007 - 22:33
Thijs:
Hey! De foto's konden niet op de site omdat ze te groot waren. Ik heb Nathalie wat tips gegeven om foto's te maken met een kleiner formaat. Nu moet het lukken!! Dus Nat we wachten op de foto's...XXX Thijs! -
12 Maart 2007 - 10:11
Marta .:
hola cariño; estan buenas las fotos ..he recorrido esos lugares de la historia para mi y porque no decirte que me producen mucha nostalgia; ese cerro en el centro de la ciudad .. realmente impresionante ....que te parecio a ti??un beso .
YO. -
12 Maart 2007 - 19:50
Rosita En Ingo :
Lieve Nathalie,
Wat een leuke foto's. En leuk te vernemen dat het goed met je gaat. Zoals gewoonlijk heb je weer alles voor elkaar gekregen en is allles weer goed georganiseerd.We zijn trots op je!Succes!
Liefs en kusjes -
13 Maart 2007 - 12:44
Iris:
Hey! Echt heel leuk al die verhalen en foto's. Maar vooral: wat een spannende stage.. Ben benieuwd hoe het je bevalt.. Dikke kus -
13 Maart 2007 - 18:34
Karin Skuric:
Lieve Nathalie
Leuk om jouw verslagen te lezen, zo lijk je wat dichterbij. Hoop dat het Thijs gaat lukken met de foto's want ik ben erg benieuwd.
Dikke zoen van.... let op!
TIA Karin